Halloween ajándékötletek

A Samhain kelták újévi fesztiválaként született Halloween a napot, amikor azt hitték, hogy a gonosz szellemek, mint például a vámpírok, szellemek és boszorkányok a Földre jönnek és rettegnek az emberek elől. A kelta emberek arcukat festették és rémisztő jelmezeket viseltek, hogy megijesszék ezeket a gonosz szellemeket. A hagyomány a mai napig “trükk-vagy-bánásmód” formájában folytatódott, amikor a gyerekek és akár a felnőttek öltözködtek boszorkányként és kísértetekként, kalózok és egyéb jelmezek formájában, és otthonról házra költöztek. Cukorkákat és almákat kapnak, és azok, akik merik szórakoztatni őket, megkapják a trükkös tompa véget, mivel rájuk csábítanak. Ez az ördög napja és az ideje, hogy szabadon engedje a szörnyet. A Halloween egy szórakoztató és izgalmas fesztivál. Az emberek dobják a pártot, viselnek félelmetes jelmezeket, díszítik házukat kísértetjárta háznak és robbannak. Az ünneplés részeként ajándékokat is adnak a közeli és kedveseknek.

Tehát a Halloween ajándékötleteknek olyannak kell lenniük, hogy az az ünneplés témáját ábrázolja. A fesztivál szerint az ajándékoknak meg kell egyeznie a témával, ami félelmetes és kísérteties. A gyerekek számára különféle ajándékötletek léteznek, például otthoni különféle ijesztő maszkokat készíthetnek. A maszkok szörny, boszorkány vagy vámpír lehet. Akár díszdobozokat is készíthet az ijesztő képeken, mint egy koporsó alakú doboz vagy egy szörny arc. Sötét színű pólót vásárolhat a piactól, és testre szabhatja, ha rajta a félelmetes arcokat. Helyénvaló lesz az alkalom témája. Különleges jelmezek is elérhetők a piacon, különösen a gyerekek számára, így választhatja azokat a speciálisan kialakított jelmezeket. Még a szörny alakú sütemények, a házi készítő kísérteties sütemények is jó alkalom az ajándékokra. Házi kártyák alapján félelmetes témák és kísérteties Halloween üzenetek is adható együtt az ajándékokat.

Az általános ajándéktárgyak közül lehet DVD-t és VCD-t eljátszani egy horrorfilm vagy egy futó thriller. Az audió CD a horror zene számára is jó ajándék. Még a könyv szerető horror könyvek ideális ajándéktárgyak. Az ajándékok csomagolása művészet, és ezen fajta fesztiválokon olyan ajándékokat kell befedned, hogy az ünneplés témája feltárul. A rendes ajándékot akár olyan módon is elfedheti, hogy az ajándék különlegesvé válik. A lányok számára ékszereket választhatnak, mint a lánc, mint a csontváz, vagy a szörnyeteg. A kalapok is jó választás. Még az ijesztő műsorok adhatók ajándéktárgyakként is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *